Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πήγε να πάρει τις ελιές και δεν βρήκε ούτε το... ραβδιστικό


Πήγε να πάρει τις ελιές και δεν βρήκε, ούτε το ραβδιστικό. Ο λόγος για 62χρονο από τη Νεάπολη Ηλείας που χθες το πρωί, πήγε στον ελαιώνα του στην περιοχή «Μερίδες» και τα 19 σακιά με τον ελαιοκαρπο, όπως και το ραβδιστικό μηχάνημα, είχαν κάνει «φτερά». Η αξίας τους υπολογίζεται στα 1.100 ευρώ, 600 ευρώ το ραβδιστικό και 500 ευρώ οι ελιές.

«Ξέφραγο αμπέλι» βρήκε το, περιφραγμένο μέχρι χθες, οικόπεδό του στο Λαμπέτι, ένας 29χρονος. Άγνωστοι δράστες, στο χρονικό διάστημα από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι χθες το μεσημέρι, είχαν ξηλώσει την σιδερένια πόρτα εισόδου του οικοπέδου, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 300 ευρώ.
Το ποσό των 200 ευρώ, βρήκαν και πήραν, άγνωστοι δράστες χθες το μεσημέρι από κατοικία στον Πύργο, ενώ από περίπτερο στο Κατάκολο, αφού έσπασαν το τζάμι, πήραν 250 ευρώ σε μετρητά και 150 πακέτα τσιγάρα.
Εξάλλου, ένας 58χρονος από την περιοχή των Κρεστένων, βρήκε το τρακτέρ - ιδιοκτησίας της συζύγου του - που ήταν σταθμευμένο στο κτήμα του, με σοβαρές φθορές. Άγνωστοι δράστες, είχαν ρίξει πέτρες, χώμα και μεταλλικές μπίλιες στα φίλτρα και χώμα στο κινητήρα. Η ζημιά - μέχρι στιγμής - υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ.
Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...