Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας


O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια θα γίνει η υποδοχή του 2016 στο σύνολο της χώρας καθώς απο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο υδράργυρος θα κάνει "βουτιά" αλλάζοντας ραγδαία το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθυντή προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Αντώνη Λάλου, για το Newsit, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα κλιμακωθεί μέχρι το Σάββατο όπου και τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της χώρας.
Οι χιονοπτώσεις θα αγγίξουν τα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας αλλα και την Πελοπόννησο ενώ στην Αττική θα το "στρώσει" στα Βόρεια Προάστια χωρίς να αποκλείεται να δούμε νιφάδες και στο κεντρο της Αθήνας.
Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού,εκτός απο τα χιόνια,θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες με τον κ.Λάλο να κάνει λόγο για παγετό που πρέπει να προσεχθεί απο όσους κυκλοφορήσουν το διήμερο της Πρωτοχρονιάς.
Newsit.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...