Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πάτρα: Έσβησε 7χρονος μετά από 4χρονη μάχη


kideia
Στο πένθος έχει βυθιστεί Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, από τον θάνατο 7χρονου μαθητή της Β΄τάξης, που πάλεψε σκληρά, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μικρούλης με όγκο στο κεφάλι, ζούσε την δική του περιπέτεια από λίγο πριν το τέλος του προνηπίου, όταν διαγνώστηκε από τους γιατρούς του ΠΠΝΠ, με όγκο στο κεφάλι.
Αμέσως μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησαν οι χειρουργικές επεμβάσεις και οι χημειοθεραπείες, με τους γονείς του να αισιοδοξούν ότι τα κατάφερε όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σχολείο του και  να συναντήσει τους παλιούς συμμαθητές του που πλέον  πήγαιναν Α΄Δημοτικού, όπως και ο ίδιος.
Τα παιδιά είχαν ενημερωθεί από τους δασκάλους και τους γονείς τους για την εξωτερική εμφάνιση του μικρού που είχε αλλάξει, ώστε να τον αγκαλιάσουν και να μην επιβαρύνουν  από την ψυχρή αθωότητά τους την ψυχολογική του κατάσταση.
Και μέχρι εδώ όλοι τα είχαν καταφέρει στο δημοτικό συγκρότημα του Νοτίου Διαμερίσματος.
Όμως πριν μερικές ημέρες η κατάσταση του 7χρονου μαθητή, επιδεινώθηκε και τελικά η θέση του Φ… στο θρανίο άδειασε, ο 7χρονος κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στο σχολείο, το οποίο θρηνεί το τρίτο κατά σειρά παιδί….

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...