Ξινά τους βγήκαν τα «φρουτάκια»!


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ 
“Στη μέση” έμεινε το παιχνίδι για δύο αλλοδαπούς που έπαιζαν παράνομα «φρουτάκια» σε κατάστημα στην Ανδραβίδα και συνελήφθησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση του παράνομη τζόγου, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής σε έλεγχο σε κατάστημα κυλικείο- σφαιριστήριο στην πόλη της Ανδραβίδας και ακολούθησε η σύλληψη του 51χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη και δύο αλλοδαπών, ενός 37χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και ενός 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Παράνομο παιχνίδι
Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο βάθος του καταστήματος, σε μη ορατό χώρο από την είσοδο, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε παράνομο λογισμικό μέσω του οποίου διεξαγόταν το τυχερό παίγνιο «Φρουτάκια».
Κατόπιν αυτού συνελήφθη ο 51χρονος ιδιοκτήτης για την εγκατάσταση και λειτουργία των τυχερών παιγνίων και οι δύο αλλοδαποί γιατί συμμετείχαν ως παίκτες, καθώς μάλιστα είχαν προκαταβάλλει και χρηματικό ποσό.
Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο οθόνες, δύο πληκτρολόγια, δύο οδηγητές (ποντίκια), καλώδια, ηχεία και usb, ενώ στο ταμείο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομα παίγνια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ