Πύργος: Τέλος καλό όλα καλά για την ανήλικη που είχε εξαφανιστεί



Τέλος στην αγωνία της οικόγενείας της έβαλε η μικρή Χριστίνα, η οποία επέστρεψε σπίτι της, αναγνωρίζοντας το λάθος της, με την μητέρα της να ευχαριστεί δημόσια όσους βοήθησαν στην αναζήτησή της.

Τι είχε προηγηθεί:

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της Χριστίνας Αλεξανδροπούλου, που εξαφανίστηκε από τον Πύργο χωρίς να έχει δώσει κάποιο ίχνος ζωής.
Η μητέρα της ανήλικης, απευθύνει δημόσια έκκληση μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, σε όσους μπορεί να γνωρίζουν κάτι για την τύχη του παιδιού της να επικοινωνήσουν μαζί της, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίας της κόρης της.

"Εξαφανίστηκε η κόρη μου έχω πληροφορίες ότι βρίσκεται Πάτρα με Αγρίνιο οποίος έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με το χαμόγελο του παιδιού 1056 η με το κοντινό αστυνομικό τμήμα φορούσε μπλε τζιν μαύρο μπουφάν με γουνακι μαύρο με ροζ σπορτεξ οποίος μπορεί να βοηθήσει"… είναι το πρώτο μήνυμα που ανέβασε η γυναίκα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία έγραφε: "Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα σας παρακαλώ πάρα πολύ γνωρίζετε το θέμα με το παιδί και δεν θέλω να με κατακρίνεται θέλω τη βοήθεια σας έστω ο καθένας από 1€ γιατί δεν έχω εισιτήρια αλλά ούτε και κάποιο αυτοκίνητο πέφτω στα πόδια σας όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6987712548".
Πληροφορίες θέλουν η ανήλικη να εγκατέλειψε το σπίτι της, για να ακολουθήσει νεαρό, πιθανόν Ρομά, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου…
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ