Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ
(25/01/2016 21:00)

Νεκρή βρέθηκε 84χρονη στους Σχίνους
Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στους Σχίνους του δήμου Ζαχάρως μια 84χρονη προχθές το απόγευμα, λίγο πριν από τις 7:30. Την άτυχη ηλικιωμένη εντόπισε ο εξάδελφός της στο πάτωμα του σπιτιού, όπου έμενε μόνη της,
και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία, δεν έχουν προκύψει ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Κλέφτες ζώων
Στόχο τα ζωντανά ενός 53χρονου στα Λαστέικα έβαλαν άγνωστοι προχθές το βράδυ, καθώς παραβίασαν την περίφραξη ενός αγροκτήματος και έκλεψαν 8 πάπιες και 12 χήνες! Η ζημιά της κλοπής υπολογίζεται κοντά στα 700 ευρώ.
Διέρρηξαν το νηπιαγωγείο της Γαστούνης
Το Δ’ νηπιαγωγείο της Γαστούνης διέρρηξαν προχθές το απόγευμα άγνωστοι, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η διευθύντρια του σχολείου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα του νηπιαγωγείου προκαλώντας φθορές, περιεργάστηκαν τον χώρο και άρπαξαν μια ηλεκτρική σκούπα, μια φωτογραφική μηχανή και 5 κινητά τηλέφωνα.
«Ηλεκτρονικοί» κλέφτες
Αδυναμία στη… νέα τεχνολογία φαίνεται ότι είχαν οι κλέφτες που άνοιξαν –μάλλον με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο- το παράθυρο εξοχικής κατοικίας στα Καβάσιλα, καθώς έκλεψαν τρεις τηλεοράσεις, ένα dvd-player, ένα playstation, οικοσυσκευές και κουβέρτες! Κάτι παρεμφερές συνέβη και στα Λεχαινά, όπου έκλεψαν από σπίτι ενός 44χρονου δύο Laptop αξίας 300 ευρώ το καθένα, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και 130 ευρώ. Αντίθετα, στο Βούναργο  οι επιτήδειοι που μπήκαν σε ζαχαροπλαστείο από τον ακάλυπτο, τα έκαναν  όλα άνω κάτω (ίσως δοκίμασαν και κανένα γλυκό) και τελικά έφυγαν με «λάφυρο» μόνο ένα Tablet και τη θήκη του.
Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ!
Kοσμήματα αξίας 3000 ευρώ έκλεψε αγνωστος από σπίτι στην Αμαλιάδα, αφού πρώτα κλότσησε το παράθυρο και μπήκε στο σαλόνι. Συγκεκριμένα, αφού έψαξε όλους τους χώρους, βρήκε και άρπαξε 4 χρυσά δαχτυλίδια, τρεις χρυσούς σταυρούς, οι δύο με χρυσή αλυσίδα, δύο χρυσές βέρες, χρυσά σκουλαρίκια, ασημένιες και χρυσές χειροπέδες, 4 δαχτυλίδια ασημένια, βραχιόλια και ένα ανδρικό ρολόι!
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...