Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 
-Εκατόν ενενήντα κιλά λάδι που είχε φυλάξει σε ντεπόζιτο χωρητικότητας 120 λίτρων αλλά και τέσσερις τενεκέδες, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Ζαχάρως. Η κλοπή, σύμφωνα με
πληροφορίες, έγινε αντιληπτή από γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Από την οικία οι άγνωστοι αφαίρεσαν κι άλλα αντικείμενα, προκαλώντας συνολική ζημιά αξίας 1900 ευρώ περίπου.

-Διάφορα μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αποθήκη στην περιοχή της Ανδραβίδας. Οι άγνωστοι αρχικά εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται στο σημείο και αφού εκεί δεν κατάφεραν να βρουν κάτι χρήσιμο μπήκαν στην αποθήκη και αφαίρεσαν τα εργαλεία προκαλώντας συνολική ζημιά 500 ευρώ.
-Κιβώτια με μπίρες και άλλα αλκοολούχα ποτά επέλεξαν να πάρουν μαζί τους οι δράστες της κλοπής από καφενείο σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι άγνωστοι μπήκαν στην επιχείρηση αφού παραβίασαν παράθυρο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
-Συνολικής αξίας 2.500 ευρώ ήταν τα κοσμήματα που άρπαξαν άγνωστοι δράστες από οικία στο Λέπρεο. Οι άγνωστοι φέρονται να εισήλθαν από την κύρια είσοδο του σπιτιού και αφού δεν έγιναν αντιληπτοί από κάποιον άρπαξαν τα κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και εξαφανίσθηκαν.
-Σημαντικές φθορές συνολικής αξίας 300 ευρώ, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες σε ΙΧ Φορτηγό αυτοκίνητο, του δήμου Πύργου, το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο στον αύλειο χώρο του παλιού νοσοκομείου Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του οδηγού και τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα.
-Δωμάτιο ξενοδοχείου φέρεται να διέρρηξαν άγνωστοι δράστες σε χωριό της ορεινής Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο από την κεντρική πόρτα και μέσα από αυτό αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 400 ευρώ.
-Μια 50χρονη και την 30χρονη κόρη της από την Ρουμανία, κατήγγειλε ένας 45χρονος από χωριό του δήμου Ζαχάρως, για εξύβριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος φέρεται να δέχθηκε φραστική επίθεση από την 50χρονη γυναίκα το περασμένο Σάββατο το απόγευμα και από την 30χρονη κόρη της την περασμένη Κυριακή το πρωί. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή της Εισαγγελίας Κυπαρισσίας.
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...