Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Το ποσό των 800 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή των Σαβαλίων. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με ληροφορίες, εισήλθαν
στο χώρο της οικίας αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα και κατά την παραμονή τους μέσα στο σπίτι ερεύνησαν όλους τους χώρους.
-Διάφορα εξαρτήματα από μπαλιαστικό μηχάνημα αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από κτήμα στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να κλέψουν τα εξαρτήματα προκαλώντας συνολική ζημιά αξίας 5 χιλ. ευρώ.
-Έναν 45χρονο από την περιοχή της Γαστούνης, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, καθώς ύστερα από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης βάρους 0,1 γραμμαρίου.
-Για κατοχή ποσότητας αποξηραμένης κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας ένας 55χρονος από την περιοχή της Αμαλιάδας. Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών έξω από την οικία του, παρέδωσε ο ίδιος τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του σε αυτούς.
-Ένα δολάριο Αμερικής αμφιβόλου γνησιότητας, βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τραπεζικό λογαριασμό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το δολάριο, έφτασε από τραπεζικό υποκατάστημα του Πύργου στο Θησαυροφυλάκιο Πατρών προς κατάθεση, ωστόσο οι υπάλληλοι του Θησαυροφυλακείου διαπίστωσαν την αμφιβόλου γνησιότητά του και το επέστρεψαν και πάλι στο υποκατάστημα της Τράπεζας, η οποία με την σειρά της το παρέδωσε στις Αστυνομικές Αρχές.
-Έξι κυψέλες με μελίσσια συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αγροτικό χώρο στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατά τη διάρκεια της νύκτας έδρασαν γρήγορα και άρπαξαν τις κυψέλες.
-Το «φυσάει και δεν κρυώνει», ένας ηλικιωμένος από την περιοχή της Λιναριάς Ολυμπίας, ο οποίος διαπίστωσε να λείπουν από την αποθήκη του σπιτιού του, συνολικά 12 χιλ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, φύλασσε τις οικονομίες του σε συγκεκριμένο χώρο στην αποθήκη του σπιτιού του, τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Οι δράστες, που μπήκαν στο χώρο της αποθήκης – χωρίς να αφήσουν σημάδια παραβίασης – για να κλέψουν, δεν θα πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντιλήφθηκαν πως σε κρυψώνα υπήρχε το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ το οποίο και αφαίρεσαν ενώ από συνολικά 16 χιλ. ευρώ που υπήρχαν εκεί άφησαν πίσω τις 4 χιλ. ευρώ.
-Στόχο ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον αύλειο χώρο οικίας, έβαλαν άγνωστοι δράστες στην περιοχή του Τραγανού. Οι άγνωστοι εισήλθαν στην αυλή της οικίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αφού διέρρηξαν το αυτοκίνητο αφαίρεσαν μέσα από αυτό ένα πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 1000 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...