Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αρχαία Ολυμπία: Διαρρήκτης «συνελήφθη» επ’ αυτόφωρο από τους κατοίκους!

Επ’ αυτόφωρο, από τους ίδιους τους κατοίκους, «συνελήφθη» ο ένας από τους τρεις δράστες που το απόγευμα της Παρασκευής, επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένο ζευγάρι, στο Βασιλάκι. Οι δυο, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο… συλληφθείς, παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα στους Αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, που ανέλαβε και την προανάκριση.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα, όταν είχε αρχίσει να «σουρουπώνει». Οι τρεις άντρες, που έφτασαν στο χωριό με Ι.Χ κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, αφού νωρίτερα είχαν χτυπήσει την πόρτα στο γειτονικό σπίτι και δεν τους άνοιξε κανείς. Οι κινήσεις τους αυτές, έγιναν αντιληπτές από κάτοικο της περιοχής, η οποία, υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Αμέσως, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον ανιψιό του ηλικιωμένου άνδρα, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο καφενείο μ’ έναν συγγενή του και έναν φίλο τους αστυνομικό - που αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε άδεια. Χωρίς να χάσουν στιγμή, μετέβησαν στο σπίτι και με συνοπτικές διαδικασίες, κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος είχε αναλάβει την απασχόληση των δυο ηλικιωμένων και μιλούσε μαζί τους, ενώ ο «συνεργάτης» του ξάφριζε το σπίτι. 
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...