ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Τζόρτζεβιτς: Αυτή είναι η ευκαιρία μας

Τζόρτζεβιτς: Αυτή είναι η ευκαιρία μας«Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς. Δεν έχει σημασία αν θα είναι εντός ή εκτός»

Στη θέληση που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και στην εμπιστοσύνη της ομάδας στις δυνατότητές της στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Λαμποράλ.

Στις τρεις νίκες που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Βιτόρια, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ.
Ο τεχνικός των πράσινων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο σύλλογος, ενώ σχολίασε και την θέληση που έχει η ομάδα του για να προχωρήσει.
Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού: «Είναι ένας από τους στόχους μας. Προφανώς τώρα τα ματς με τη Λαμποράλ είναι ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μια απίστευτη σεζόν. Βγήκε δεύτερη σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους. Στο επίπεδο των πλέι οφ όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Πηγαίνουμε εκεί έχοντας τεράστια θέληση να τα καταφέρουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά και να βρούμε απαντήσεις στις αθλητικές ικανότητες του αντιπάλου. Είναι μια πολύ ψηλή και σκληρή ομάδα».
Σε ερώτηση σχετικά με τη σημασία της αντιμετώπισης του Γιάννη Μπουρούση από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Ο Μπουρούσης πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν. Είναι προφανώς ένας από τους ηγέτες ή και ο ηγέτης της Λαμποράλ. Τους δίνει ό,τι χρειάζονται για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Είναι από τους παίκτες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Δεν είναι μόνο δουλειά του Ραντούλιτσα η αντιμετώπισή του, αλλά ομαδική προσπάθεια».
Σχετικά με τη δύναμη της Λαμποράλ στην περιφέρεια σχολίασε: «Πέραν αυτού διαθέτουν και αρκετούς καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Εμείς όμως πιστεύουμε στους εαυτούς και θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».
Σήμερα συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό και ο «Σάλε» ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα να επαναλάβει κάτι ανάλογο: «Αυτή τη στιγμή το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πρώτο ματς. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται, τι γράφεται. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμποράλ το οποίο είναι την Τετάρτη. Και μετά θα σκεφτόμαστε αυτό της Παρασκευής. Όχι με τη θεωρία και την ιστορία. Μόνο το πρώτο ματς μας απασχολεί», απάντησε.
Όσο για τη σημασία της πρώτης αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς. Δεν έχει σημασία αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας. Η μία νίκη δεν είναι αρκετή. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Είναι μια μεγάλη σειρά. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και το πρώτο μας βήμα είναι την Τετάρτη».
Πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: