Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Το πρωί της Πέμπτης και πάλι στη Μυρσίνη οι Πατρινοί δικηγόροι - Συνδράμουν σε νομικά θέματα τους πρόσφυγες


ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
(04/05/2016 21:55)

Δεύτερη αποστολή στη Μυρσίνη για το πρωί της Πέμπτης κάνουν οι δικηγόροι της Πάτρας και η  Επιτροπή για θέματα Προσφύγων και Μεταναστών του Δ.Σ. Πατρών.

Οι δικηγόροι, όπως έγραψε το tempo24.gr πάνε στην Μυρσίνη Κυλλήνης, με στόχο να τους παράσχουν νομικές συμβουλές για ζητήματα που τους αφορούν.
Μετά την επίσκεψη της Μ. Δευτέρας, η αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας ετοιμάζει την επόμενη επίσκεψη για την Πέμπτη 5 Μαϊου.
Με τη διανομή φυλλαδίου, στην Αραβική και Αγγλική γλώσσα, οι πρόσφυγες έχουν ενημερωθεί από τους δικηγόρους τόσο το νομικό καθεστώς που τους διέπει, όσο και για  τα δικαιώματά τους, όπως επίσης τις κινήσεις που δικαιούνται να κάνουν απο την στιγμή που βρίσκονται σε χώρα της Ε.Ε.
Παράλληλα έγινε μια πρώτη προσπάθεια καταγραφής και ταξινόμησης των προσφύγων.
Κατά τη νέα επίσκεψη της Πέμπτης θα επιδιωχθεί εκ νέου η συνέχιση της καταγραφής, ενώ θα υπάρξει περαιτέρω συζήτηση για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για όσους εκδήλωσαν την επιθυμία να  μετακινηθούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...