Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Καιρός: Έρχεται ξανά το... καλοκαιράκι!


Καιρός: Έρχεται ξανά το... καλοκαιράκι! Η σκόνη που μας έπνιξε φεύγει και μετά από ένα... χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο ξεκινά μια καλοκαιρινή εβδομάδα. Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία, που ανεβαίνει, θα φτάσει κατά τόπους ακόμη και τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο (νοτιοανατολικό κυρίως) Αιγαίο, οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα φτάσουν σε ένταση στα 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: αρχικά αίθριος, από τις μεσημβρινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στη βόρεια Κρήτη λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Αττική - Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο Τρίτη 24-05-2016: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά κυρίως τα βόρεια. Άνεμοι: στο βόρειο Αιγαίο νότιοι 4 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ εξασθενούντες από το απόγευμα στα δυτικά. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...