Πύργος: «Σήκωσαν» ολόκληρο νοικοκυριό


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ
(16/05/2016 10:00)

Ολόκληρο το…νοικοκυριό, «σήκωσαν» άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν διώροφη κατοικία στο Λαμπέτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η διάρρηξη σημειώθηκε στο χρονικό διάστημα από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 13 Μαΐου και δράστες, μπήκαν στο σπίτι αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο. Ερεύνησαν όλους τους χώρους και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το ψυγείο, το πλυντήριο και μια ηλεκτρική κουζίνα, μια τοστιέρα, ένα βραστήρα, μια τηλεόραση και άλλες μικροσυσκευές, μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας. Η αξία τους, υπολογίζεται στις 3.000 ευρώ.
Εξάλλου, το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι διαρρήκτες, μπήκαν σε εξοχική κατοικία που βρίσκεται επί της Ε.Ο Πύργου Πατρών, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας, και αφαίρεσαν  μια τηλεόραση και ένα ραδιοσιντί, συνολικής αξίας 350 ευρώ περίπου.
Πήραν όπλο και μηχανάκι
Ένα δίκαννο, ηλεκτρονικές συσκευές και κλινοσκεπάσματα, πήραν οι δράστες που διέρρηξαν κατοικία στα Λαστέικα, ενώ από την αυλή σπιτιού στην οδό Αλφειού, το μεσημέρι του Σαββάτου, αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο.

Ν.Σ
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ