Ηλεία: Στα φάκα 56χρονος χασισοκαλλιεργητής στον Αμπελόκαμπο


Ηλεία: Στα φάκα 56χρονος χασισοκαλλιεργητής στον Αμπελόκαμπο
Με 1170 γραμμάρια χασίς και 28 δενδρύλλια

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Αμαλιάδας βρέθηκε ένας 56χρονος από τον Αμπελόκαμπο που κατείχε και καλλιεργούσε χασίς. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών και τα δενδρύλλια χασίς που εντόπισαν ενώ σε βάρος του 56χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν σήμερα τον 56χρονο στην Αμαλιάδα και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν και κατάσχεσαν ένα φιξάκι και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μικροποσότητες κάνναβης καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου, στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και κατάσχεσαν τα εξής:
•       Τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και  170 γραμμαρίων
•       Δεκατρία (13) φυτώρια κάνναβης τα οποία ο δράστης  καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιες  γλάστρες στο σαλόνι της οικίας
•       Πέντε συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 109 γραμμαρίων
•       Ένα πλαστικό βαρέλι με υπολείμματα
•       Ένα τρίφτη κάνναβης
Έπειτα στην αυλή του σπιτιού του 56χρονου οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμα δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ογδόντα εκατοστών τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε είτε στο έδαφος είτε σε γλάστρες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ