Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κάτι αλλάζει στην «Γαλανόλευκη»!

Κάτι αλλάζει στην «Γαλανόλευκη»!

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με ανατροπή της Ολλανδίας (2-1) στο «Phillips Stadion»


Αυτή, μάλιστα, ήταν Ελλάδα που θύμιζε ομαδάρα! Πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που θύμισε σε τσαμπουκά, πλάνο και τακτική το σύνολο επί Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, η Εθνική επικράτησε της Ολλανδίας 2-1 μέσα στο «Phillips Stadion», πραγματοποιώντας παράλληλα την πρώτη νίκη της ιστορίας της επί των «οράνιε».
Μια Ελλάδα που πλέον έρχεται στα «θέλω» και τη λογική του Μίχαελ Σκίμπε, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με… φτηνό τρόπο και από πολύ νωρίς (14’ Βαϊνάλντουμ), αλλά δεν… μάσησε και μένοντας πιστή στο πλάνο της, ανέτρεψε το σκορ και τελικά γύρισε το ματς με γκολ των Μήτρογλου (29’) και Γιαννιώτα (74’).
Επί της ουσίας, η Ολλανδία δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην Ελλάδα, ειδικά όταν η αμυντική γραμμή της ομάδας άρχισε να προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα και σε συνδυασμό με την καλή μέρα της μεσοεπιθετικά, κατάφερε να σοκάρει τους Ολλανδούς. Η διαφαινόμενη... ανάσταση της Εθνικής αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς προκύπτει λίγες μέρες πριν από το πρώτο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Γιβραλτάρ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...