ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«Ξεχείλισε» η αγανάκτηση των αγροτών


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΕΒ ΚΑΙ ΤΟΕΒ 
Αρκετές εκατοντάδες στρέμματα βορειοδυτικά του Κουρτεσίου έχουν μετατραπεί σε λίμνη αφού η αποστραγγιστική τάφρος Τ23 δεν μπορεί να δεχθεί τα
νερά απορροής, γιατί έχει να καθαρισθεί πολλά χρόνια ή ένα μόνο τμήμα της καθαρίσθηκε πριν χρόνια, ενώ τα αναχώματα που υπάρχουν σε παρακείμενο παρακάναλο, εμποδίζουν την απορροή υδάτων από τα χωράφια. Αποτέλεσμα: περίπου 10 αγρότες να βιώνουν ένα μαρτύριο, βλέποντας τις καλλιέργειές τους να «κολυμπάνε».
Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστος Παλαιολόγος, γίνεται συχνά αποδέκτης έντονων παραπόνων από αγανακτισμένους αγρότες. Η Τ23 είναι στη δικαιοδοσία του ΓΟΕΒ αλλά ακόμη καθαρισμός δεν έχει γίνει.  Για το θέμα το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού κ. Νίκος Φάμελος και  ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστος Παλαιολόγος, έχουν διαπληκτισθεί αρκετές φορές αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει αλλάξει. Οι αγρότες είδαν τις καλλιέργειές του να τις θερίζει ο ανεμοστρόβιλος και προχθές τις είδαν να τις πνίγει η νεροποντή. «Πάμε από το ένα κακό στο άλλο», τονίζει αγανακτισμένος ο αγρότης κ. Κλαμπανάς Χρήστος και συνεχίζει: “Όμως κάθε 30 Δεκεμβρίου πληρώνω 3200 ευρώ για τα καλαμπόκια που καλλιεργώ και 680 ευρώ πάγια τέλη για να μην πλημμυρίζω  και βλέπετε τα αποτελέσματα ”

Του Κώστα Ζαφειρίου
kozapress@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: