Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός: Ξανά μικρό ... καλοκαιράκι


Καιρός: Ξανά μικρό ... καλοκαιράκι
Η θερμοκρασία, εκτός από το πρωί και τη νύχτα που πέφτει αρκετά ανεβαίνει και σε κάποιες περιοχές της χώρας θα κινηθεί πάνω από τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασια: από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασια: από 20 έως 26 και στη νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασια: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 30-09-2016
Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6Μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...