Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Κετσπάγια μένει στην ΑΕΚ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του

Ο Κετσπάγια μένει στην ΑΕΚ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του

Αποφασίστηκε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία με τον 48χρονο προπονητή


Με το ενάμιση πόδι εκτός ΑΕΚ είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια! Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται σε δυσμενή θέση, με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να είναι άκρως δυσαρεστημένη με το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι οι Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς (χωρίς τον Τιμούρ Κετσπάγια) αποφασίστηκε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία με τον 48χρονο προπονητή. Και αυτό, διότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γεωργιανού τεχνικού, τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Ωστόσο, η απόφαση που πάρθηκε το πρωί περί ολοκλήρωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών μπαίνει στο… ψυγείο, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο «εκλεκτός».
Το βάρος, πλέον, πέφτει στους ώμους του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος κατέχει εδώ και μερικές εβδομάδες τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ και πρέπει να… τρέξει για να βρει τον αντικαταστάτη του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι από το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως στην «Ένωση» δεν υπάρχει περίπτωση να πορευθούν με υπηρεσιακό τον Στέλιο Μανωλά μετά το κάζο που υπέστη με την Κ20 (ηττήθηκε 7-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού), ενώ η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, που είναι ελεύθερος, δεν προκρίνεται.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...