Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ 
-Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, 50χρονος ημεδαπός,
διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας για αρχαιοκαπηλεία.
-Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν από οικιακό λεβητοστάσιο στη Γαστούνη, αδιευκρίνιστη ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης.
-Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στη κατοχή του 26 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.
-Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για απάτη.
-Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πλάτανο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από αγροτεμάχιο 42χρονου τρία τσουβάλια με καλαμπόκι, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας 42χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει (15) γραμμάρια κάνναβης και (815) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...