Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

«Κάηκε» στο 40ο ο Ολυμπιακός....Έσωσε τα προσχήματα ο Παναθηναϊκός

«Κάηκε» στο 40ο ο Ολυμπιακός

Τον κράτησε στο «μηδέν» η Κέρκυρα




Η Κέρκυρα «κράτησε» τον Ολυμπιακό στο «μηδέν» για πρώτη φορά μετά από 39 σερί ματς των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είχαν σκοράρει.
«Φρένο» στον Ολυμπιακό έβαλε σήμερα η Κέρκυρα και οι Φαίακες… έσπασαν ένα μοναδικό σερί των «ερυθρολεύκων». Οι Πειραιώτες μέχρι πρότινος είχαν σκοράρει σε 39 συνεχόμενα παιχνίδια τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.
Τελευταία φορά που είχαν μείνει στο «μηδέν» ήταν στις 2 Μαρτίου του 2014, όταν έχασαν από τον Παναθηναϊκό με 3-0. Εκτοτε στο «σπίτι» τους πάντα έβρισκαν δίχτυα. Ωστόσο οι Φαίακες με το 0-0 το απόγευμα της Κυριακής έβαλαν τέλος σε αυτό το εντυπωσιακό τους ντεμαράζ.
Πηγή: gazzetta.gr



Έσωσε τα προσχήματα ο ΠαναθηναϊκόςΟι πράσινοι πήραν το 1-1 με τον Πανιώνιο



Λαμπάδα στο μπόι του Βιγιαφάνιες και του… Βλαχοδήμου καλείται να ανάψει ο Παναθηναϊκός. Με γκολ του Αργεντινού στο 93' και μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα πορτιέρε, οι πράσινοι πήραν το 1-1 με τον Πανιώνιο.
Με buzzer beater έσωσε ό,τι σωζόταν στη Νέα Σμύρνη ο κακός Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι βρέθηκαν φάτσα με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους, ωστόσο με ωραίο γκολ του Βιγιαφάνιες στο 93', πήρε το 1-1 απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 71’ με τον Ανσαριφάρντ.
Η ομάδα του Στραματσόνι δεν βλεπόταν στο πρώτο μέρος, όπου δεν μπορούσε ούτε δύο πάσες να αλλάξει. Στο δεύτερο έγινε πιο επιθετική, βελτιώθηκε ελαφρώς μπροστά (έφτιαξε 2-3 φάσεις), όμως… έμπαζε πίσω κι έδωσε το δικαίωμα στον Ιρανό να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αν, μάλιστα, δεν υπήρχε ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια να κάνει μεγάλες επεμβάσεις, πιθανώς το τριφύλλι, όχι μόνο να μην είχε ισοφαρίσει, αλλά να είχε δεχθεί και βαριά ήττα στην Πλατεία...
Στους 15 βαθμούς έφτασε ο Παναθηναϊκός και στο -7 από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος έχει έναν λιγότερο.

Το ματς

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα και να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έδειχνε να περιμένει και να ψάχνει κυρίως αντεπιθέσεις. Παρά το ότι ο Στραματσόνι είχε βάλει τριάδα στα μετόπισθεν για μεγαλύτερη ασφάλεια, εντούτοις η άμυνα είχε «θέματα» και οι συνεχείς πλαγιοκοπήσεις των γηπεδούχων, προκαλούσαν ρήγματα μπροστά από την εστία του Βλαχοδήμου. Οι κυανέρυθροι ξεδιπλώνονταν ωραία σε κάθε ευκαιρία, Ανσαριφάρντ και Μασούντ ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν ξεχώριζε… κανένας. Ούτε μπάλα δεν μπορούσαν να κρατήσουν οι πράσινοι, πόσω μάλλον να φτιάξουν παιχνίδι και να δημιουργήσουν…
Ο Πανιώνιος συνέχισε στο ίδιο ρυθμό και άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, φτάνοντας όλο και πιο εύκολα στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Αν, μάλιστα, ένας εκ των Μασούρα ή Οικονόμου ήταν πιο… υποψιασμένοι και έτοιμοι σε επικίνδυνα παράλληλα γυρίσματα από συμπαίκτες τους, τότε ίσως να είχαν ξεσπάσει πρόωροι πανηγυρισμοί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 35’.
Και… φυσικά για λογαριασμό του Πανιωνίου, αφού ΔΕΝ υπήρχε Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Ο Οικονόμου έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο ο Βλαχοδήμος δήλωσε «παρών» και με μεγάλη επέμβαση διατήρησε το 0-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, με το τριφύλλι να είναι… εκνευριστικά κακό, να έχει απλώς 2-3 μακρινά σουτ και ουσιαστικά να μην λειτουργεί τίποτα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...