Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Κατάκολο: Συνελήφθησαν δυο αδέρφια για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών


Κατάκολο: Συνελήφθησαν δυο αδέρφια για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν περίπου 200 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο της ίδιας ουσίας

Συνελήφθησαν, χθες (15-11-2016) το μεσημέρι στο Κατάκολο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δυο αδέρφια ηλικίας 40 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Πύργου, εντόπισαν τους δυο δράστες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε 110 γραμμάρια κάνναβης.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  σε οικίες των δραστών, στο Κατάκολο και στον Πύργο, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (84) γραμμάρια της ίδιας ουσίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Να σημειωθεί πως τα δύο αδέρφια έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν αρκετές φορές καθώς πρόκειται επί της ουσίας για χρήστες.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...