ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Προσλήψεις "ανάσα" στο σύστημα υγείας της Ηλείας


Προσλήψεις "ανάσα" στο σύστημα υγείας της Ηλείας
37 θέσεις από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ και 5 μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ - Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες
«Ανάσα» θα προσφέρει στις δομές υγείας της Ηλείας, η πρόσληψη προσωπικού  για την κάλυψη 37 θέσεων μέσω της προκήρυξη των 4000 θέσεων πλήρους απασχόλησης για ένα χρόνο του ΟΑΕΔ καθώς και 5 θέσεων μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για 8 μήνες στις Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού.

Η υποβολή αιτήσεων μακροχρόνια ανέργων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα απασχόλησης 4000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα υγείας έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ενώ όσον αφορά το διαγωνισμό κάλυψης 850 θέσεων εργασίας 8μηνης διάρκειας μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ εκδόθηκαν ήδη τα προσωρινά αποτελέσματα και μετά τις 19 Δεκέμβρη που λήγει η προθεσμία των ενστάσεων, αναμένεται η ανάρτηση και των οριστικών αποτελεσμάτων. Οι θέσεις που θα καλυφθούν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ είναι : 1 ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή, 1 Τεχνολόγος Ακτινολόγος, 1 Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και 2 Νοσηλεύτριες.
Όσον αφορά τον διαγωνισμό του ΟΑΕΔ οι θέσεις που θα καλυφθούν στην Ηλεία είναι συνολικά 37 εκ των οποίων 19 στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, 8 στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, 8 στο ΚΕΦΙΑΠ και 2 στο ΠΕΔΥ Ζαχάρως. Μάλιστα, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν για 12 μήνες ενώ για πρώτη φορά οι προσληφθέντες θα είναι με πλήρεις αποδοχές και κάλυψη όλων των επιδομάτων για το προσωπικό που τα δικαιούται.
Αναλυτικότερα:
Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου: 1 ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, 3 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, 1 ΔΕ Οδηγών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, 1 ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, 1 ΠΕ Φυσικών- Ακτινοφυσικών Ιατρικής, 1 ΠΕ Νοσηλευτικής, 1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, 3 ΤΕ Νοσηλευτικής, 2 ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, 5 ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών.
Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας: 2 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, 1 ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, 1 ΠΕ Νοσηλευτικής, 3 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας.
ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ζαχάρως: 2 ΔΕ Οδηγών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας: 2 ΤΕ Εργοθεραπευτών, 2 ΤΕ Λογοθεραπευτών, 2 ΤΕ Νοσηλευτικής, 2 ΤΕ Φυσικοθεραπείας.
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: