Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Άσφαιροι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0

Άσφαιροι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0Ντέρμπι δίχως νικητή και γκολ στη Λεωφόρο


Το ήθελαν, το έδειξαν, όμως όποτε σημάδευαν την αντίπαλη εστία Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έβλεπαν τους Μπάρκα και Βλαχοδήμο, αντίστοιχα, να τους σταματούν και να τους κρατάνε στο 0-0 στη Λεωφόρο.
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κόλλησαν στο 0-0 με τους δύο γκολκίπερ να μην επιτρέπουν σε κανέναν να χαμογελάσει.
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η Ένωση στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερη και απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, όμως ο Βλαχοδήμος ακόμη κι όταν ο Μαρινάκης παραλίγο να κάνει μοιραίο λάθος και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ήταν σε ετοιμότητα.
Στο δεύτερο, οι πράσινοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ και παράλληλα η σειρά του Μπάρκα να πιάσει δουλειά (μετά την απόκρουσή του σε τετ-α-τετ με τον Λέτο στο πρώτο). Ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων έπαιξε μέχρι… και λίμπερο και το highlight του ήταν η σούπερ απόκρουση στο σουτ του Βιγιαφάνιες στο 56’.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...