Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας


-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βαρβάσαινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για φορολογικές παραβάσεις.


-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ηλεία, από αστυνομικούς του Tμήματος Ασφαλείας Aμαλιάδας μια 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

-Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Βαρθολομιό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 39χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα κροτίδες και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του μια συσκευασία με τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

-Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 26χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...