Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ερυθρόλευκο παγοθραυστικό στην Ξάνθη

Ερυθρόλευκο παγοθραυστικό στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός έβαλε φρένο στην πορεία της ομάδας του Λουτσέσκου περνώντας από την Ξάνθη με σκορ 2-0


Τέλος στην ξέφρενη πορεία της Ξάνθης (5 σερί νίκες) έβαλε ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από τα παγωμένα Πηγάδια με σκορ 2-0 κι «άνοιξαν» την διαφορά τους από τους Ακρίτες και τον Πανιώνιο που βρίσκονται στην 2η θέση στους 12 βαθμούς.
Εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό. Οι Πειραιώτες είχαν περισσότερες επιλογές στην επίθεση και βρήκαν το γκολ με τον Ιντέγε στο 38’. Οι Ακρίτες θα μπορούσαν να απαντήσουν λίγο πριν το τέλος όμως ο Γιουνές έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ (45’). Φωνάζουν για πέναλτι στον Ολυμπιακό για χέρι του Χατζητερζόγλου. Έπειτα από κεφαλιά του Ιντέγε η μπάλα βρήκε στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού, ο οποίος ήταν πολύ κοντά, με τον Μάνταλο να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η φάση του 57ου λεπτού όταν ο Λισγάρας έκανε μαρκάρισμα για φυλακή στον Σεμπά και έπειτα από την σύρραξη που επικράτησε αποβλήθηκαν –σωστά- και οι δύο (ο αμυντικός των γηπεδούχων για το φάουλ και ο Βραζιλιάνος για χτύπημα στον Σολτάνι). Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και ο Μιλιβόγεβιτς «καθάρισε» με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89’ το «διπλό» για τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για