Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τίμησαν τους εθελοντές αιμοδότες στο Τραγανό




Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες και φίλοι του Αιμοδοτικού Συλλόγου Τραγανού, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας την περασμένη Κυριακή.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, ο αναπληρωτής δήμαρχος Βασίλης Κασσιανός, η πρόεδρος του ΔΣ κ. Βάντα Κοντούλη,αντιδήμαρχοι, δημοτικοι σύμβουλοι κ.α.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με ομιλία του ο θεολόγος καθηγητής κ. Σωκράτης Νίκας. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος. Το ΔΣ του Συλλόγου, που προσφέρει σπουδαίο κοινωνικό έργο με την βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών ευχαρίστησε πλήν των προαναφερομένων τους αιδεσιμότατους π. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, π. Δημήτριο Δημητρόπουλο, π. Γεώργιο Κατσαούνια, π. Κωνσταντίνο Καρναρή, τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Αποστολόπουλο,τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Τραγανού Νικόλαο Τσάκωνα, τον Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου Τραγανού και μέλος του Δημοτικού συμβουλίου Διονύσιο Γεωργόπουλο, τα μέλη της Δημοτικής κοινότητας Τραγανού, Αναστασία Παπαναγιαννακοπούλου και Κωνσταντίνο Γκογκάκη, τον πρώην Δήμαρχο Δήμου Τραγανού Νικόλαο Ευσταθίου.
Επίσης τον πνευμονολόγο ιατρό, δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Δήμου Πηνειού, κ. Παναγιώτη Κυριαζή, τον πρόεδρο της ομάδας παραγωγών «ΔΙΑΣ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού κον Κων/νο Κυπριώτη, τον πρόεδρο κον Φώτη Δρυμώνα και τον αντιπρόεδρο κον Γεώργιο Μαραζιώτη της Α.Π.Ο. «ΝΙΚΗ « Τραγανού.
Ακόμη τους καθηγητές πανεπιστημίων Μάγδα Ψαρρού και Ιωάννη Παπαναστασόπουλο (και ποιητή), τον κ. Διαμάντη Καρασούλα εκπρόσωπο του ΔΙΕΣΥ, τον κ. Λευτέρη Πολυκρέτη, μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α.,μέλος του Σ.Ε.Α. Καραμανδανείου Νοσοκομείου παίδων και συγγραφέα και το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «proton» Β & Α ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ για την προσφορά της δωροεπιταγής.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...