Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Χαμός προχθές τη νύχτα στον Πύργο - Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε σε κουρείο (photos & video)


Χαμός τη νύχτα στον Πύργο - Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε σε κουρείο (photos & video)
Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πύργο σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούσε μεθυσμένος άντρας εξετράπη της πορείας του και εισέβαλε σε κουρείο.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός κατάφερε να συνεχίζει να κινεί το διαλυμένο αυτοκίνητό του μάρκας BMW έως την περιοχή της Δεξαμενής που ακινητοποιήθηκε.
Το αυτοκίνητο είχε σπασμένη μηχανή και τα λάδια έτρεχαν στο οδόστρωμα σε όλη τη διαδρομή, ενώ και τα δύο εμπρόσθια ελαστικά είχαν διαλυθεί και οι ζάντες «έγραφαν» στην άσφαλτο.
Τη στιγμή της σύγκρουσης περνούσε απο το σημείο μια γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της και αναγκάστηκε να τιναχτεί στον αέρα για να αποφύγει το «δαιμονισμένο» αυτοκίνητο.
Ο οδηγός μετά απο αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη απο άνδρες της Τροχαίας Πύργου, και αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Το κουρείο του Νίκου Καρρά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδό του όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες...
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
koureio2
koureio3
koureio4
koureio5
koureio6
koureio7
koureio8

 

Video

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...