ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήνα {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }}: Απολογισμός γεν συνέλευσης και νέο ΔΣ

Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας ,ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχαμε από μέλος του συλλόγου που ανάρτησε στην σελίδα του συλλόγου μέσω της ηλεκτρονικού συστήματος του facebook 
την ακόλουθη ανακοίνωση 
                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 14-1-18

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» σας ευχαριστούμε για
την συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας μας.
Εύλογα δεν είναι δυνατόν να παρευρίσκονται όλα τα μέλη σε κάθε εκδήλωσή μας, καθόσον οι υποχρεώσεις πολλές φορές δεν το επιτρέπουν. Η αγάπη και η προσφορά του καθενός μας είναι ξεχωριστή και αποδεικνύεται με κάθε τρόπο. Έτσι μπορεί και προχωράει ο Σύλλογος αυτά τα 7 χρόνια από την επαναλειτουργία του.
Για την προαναφερόμενη εκδήλωση εργάστηκε όλο το διοικητικό συμβούλιο, μια τακτική που ακολουθείται πάντα. Το κάθε μέλος του Δ.Σ στον τομέα που μπορεί να προσφέρει και όλοι μαζί για το καλό του φορέα μας.
Όπως τόνισε ο κ. Πρόεδρος κατά την ομιλία του, η ουσία βρίσκεται στο “εμείς “ και όχι στο “εγώ “.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις από βάθους καρδιάς ευχαριστίες μας, στα αξιότιμα πρόσωπα του πολιτικού χώρου του Ν. Ηλείας και συγκεκριμένα στον πρώην Βουλευτή Νομου Ηλειας κ. Μιχαλη Κατρινη που παραβρέθηκε και την πρώην βουλευτής κα Διονυσια Αυγερινοπουλου η οποια αν κ ιδια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ήρθαν εκπρόσωποι της από το γραφείο.
Την ημέρα της γενικής συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν κάποιες επί μέρους δραστηριότητες , όπως αναφέρονται στη συνέχεια.
Υλοποιήσαμε τη βράβευση τριών συγχωριανών μας για το ἐργο τους στο σύλλογο :
1) Την κ. Ανδριάνα Κούτουλα
2) Τον κ. Σπύρο Χαβιάρα
3) Τον κ. Κώστα Αρβανίτη
Ακολούθησε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Στη συνέχεια το σώμα της γενικής συνέλευσης έλαβε δυο αποφάσεις:
1) Η συνδρομή στο σύλλογο να γίνει 10 € ετησίως για κάθε μέλος.
2) Το διοικητικό συμβούλιο να έχει ισχύ για ένα χρόνο.
Έπειτα προχωρήσαμε στην εκλογική διαδικασία για τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατόπιν της ανωτέρω εκλογικής διαδικασίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: 


Πρόεδρος : ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΩΗΣ του ΧΑΡΑΛ.
Αντιπρόεδρος : ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ του ΔΗΜ.
Γραμματέας: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ συζ. ΣΤ. (κατόπιν παραίτησης της κ. Διονυσίας Τσίπη).
Ταμίας: ΑΥΓΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
Έφορος: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ του ΠΑΝ/ΤΟΥ
Α΄ Μελος /Β’ Εφορος : ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ του ΝΙΚ.
Β’ Μελος/Β Γραμματεας : ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΘ. 


Για  άλλη μια φορά ,σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στο Ετήσιο χορό μας Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Μουσικό μεζεδοπωλείο «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: