Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ανέβηκε ως ΝΔ, κατέβηκε ως ανεξάρτητος!


Ανέβηκε ως ΝΔ, κατέβηκε ως ανεξάρτητος!
Ο τρόπος που ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, ήταν κάπως αναπάντεχος και ασυνήθιστος για τα μέχρι και τώρα δεδομένα του κοινοβουλευτικού βίου.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κατέβηκε ως ανεξάρτητος!

Δεν έχει καταγραφεί άλλη παρόμοια περίπτωση στα κοινοβουλευτικά χρονικά, καθότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι βουλευτές που αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν, συνήθως το κάνουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι με την επιλογή του αυτή θέλησε να δώσει μια «θεατρική» διάσταση στην ανεξαρτητοποίησή του, ώστε να υπάρξει και ανάλογο επικοινωνιακό όφελος. Μάλιστα, κάποια κανάλια που είχαν υποψιαστεί την ενέργεια, πρόλαβαν και μετέδωσαν ζωντανά την στιγμή αυτή, ενώ το βίντεο έπαιξε σχεδόν σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Ανεξάρτητα αν αυτή ήταν η πραγματική πρόθεση του βουλευτή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια την τηλεόραση και γνωρίζει πολύ καλά την δυναμική που αποκτούν τα γεγονότα όταν προβάλλονται «ζωντανά» από την TV.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...