Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τα παιχνίδια της μοίρας…

Τα παιχνίδια της μοίρας…
Πέρασαν κιόλας δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια για να γευθεί ξανά η Νέα Δημοκρατία τη… μοναξιά της μιας βουλευτικής έδρας στην Ηλεία! Ναι, υπάρχει και προϊστορία για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην «μονοεδρική» εκπροσώπηση του νομού μας.

Μάλιστα, τότε, ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος αποκλείεται να μην το διασκέδασε που η ΝΔ του Κώστα Μητσοτάκη έβγαλε στην Ηλεία έναν βουλευτή και το δικό του κόμμα επίσης έναν.

Ήταν στις εκλογές του 1993, όταν για πρώτη φορά η Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά έβγαλε έδρα στην Ηλεία (Φωτεινή Στεφανοπούλου), με τη ΝΔ να εκλέγει έναν μόνον βουλευτή (Βασίλη Κοντογιαννόπουλο) και το ΠΑΣΟΚ τέσσερις (Σκουλαρίκης, Γεωργακόπουλος, Πετραλιάς, Ζαφειρόπουλος).

Τότε, η ΝΔ έμεινε για τρία ολόκληρα χρόνια με έναν βουλευτή στην Ηλεία, για να ανακτήσει την χαμένη έδρα το 1996. Ποιος να το φανταζόταν ότι η μοίρα θα έκανε το δικό της παιχνίδι, ο Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή, να συνδέεται με κάποιον τρόπο και με τις δύο περιπτώσεις κοινοβουλευτικής «μοναξιάς» της ΝΔ στην Ηλεία…
Λες και κάποιος τον έχει... γλωσσοφάει -αλλά ποιος;
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...