Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«Βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες!

«Βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες!
Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν και φέτος οι Ηλείοι πατατοπαραγωγοί, καθώς επαναλαμβάνεται το φαινόμενο ονομασίας εισαγόμενης πατάτας ως ελληνική με στόχο να αποκομίσουν κάποιοι κέρδη.
Ο Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Ηλείας προχώρησε σήμερα σε καταγγελίες κατά των συσκευαστηρίων τονίζοντας ότι «βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες κερδοσκοπώντας εις βάρος παραγωγών και καταναλωτών.

Ο πλειοψηφών στις πρόσφατες εκλογές και για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Τσουκαλάς, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα αυτό, επεσήμανε ότι:

«Τα συσκευαστήρια άρχισαν και φέτος να ονομάζουν ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες.

Ο Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Νομού Ηλείας καταγγέλλει ότι οι ιδιοκτήτες συσκευαστηρίων δεν συμμορφώνονται, αλλά προσπαθούν ξανά να εξαπατήσουν εμάς τους παραγωγούς, ‘βαφτίζοντας’ ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες.

Έχουμε πληροφορίες ότι, τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι δικές μας πατάτες, τα συσκευαστήρια φέρνουν πατάτες από ξένες χώρες και εδώ τις ανασκευάζουν, κάτι που φυσικά δεν είναι νόμιμο».

Ο κ. Τσουκαλάς τόνισε, τέλος, ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πρέπει να παρέμβει και να τιμωρήσει όσους κερδοσκοπούν σε βάρος των πολύπαθων παραγωγών πατάτας, που μετά τις τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία, αντιμετωπίζουν ένα ακόμη αθέμιτο εμπόδιο
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...