Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε ο τραγουδιστής Λάκης Αλεξάνδρου

http://www.newsit.gr/files/Image/NEWS/2010/NOVEMBER/11-22/resized/lakis_h_596_355.jpgΤον "πρόδωσε" η καρδιά του. Ο "Αλ Μπάνο της Ελλάδας", όπως τον χαρακτήριζαν στον χώρο της μουσικής, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών... Το άψυχο σώμα του βρέθηκε την Πέμπτη στο σπίτι του όπου επέλεξε να ζει μόνος του, φτωχικά τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά του τον πρόδωσε...

Τα παιδιά του "πάγωσαν" στο άκουσμα του θανάτου του. Ο Ηλίας ο οποίος είναι τετραπληγικός και η Σοφία που κάνει καριέρα στο τραγούδι ήταν οι δικοί του άνθρωποι.


Τα παιδιά του και οι ελάχιτσοι φίλοι που είχε και οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του το Σάββατο στον Ωροπό.


Ο Λάκης Αλεξάνδου εννήθηκε στις 4-1-1941 στη Πέλλα στις 4 Γενάρη του 1941. Ήταν από τις καλές λαϊκές φωνές της δεκαετίας του '70 με πολλές επιτυχίες όπως το"όνειρο" , Η ώρα της αλήθειας" , "Το κόσμο κυβερνώ" , "Σε καρτερώ" .Σταθμός στη καριέρα του ο δίσκος "Η ώρα της αλήθειας" σε μουσική Νίκου Ιγνατιάδη.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...