Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ζητείται υπέρβαση.....!!!!!!!


Διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με ότι έχει δείξει φέτος στην Ευρώπη πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη, στον αγώνα της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Κατσουράνη:
 
- Τι πρέπει να περιμένουμε με τον Φερέιρα στον πάγκο;
«Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι σπουδαίο. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να γίνει ένα καλό ξεκίνημα για τον νέο προπονητή. Αν έρθεις μία νίκη θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»
 
- Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;
«Να έχουμε πειθαρχία και να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Να προσπαθήσουμε να μην δώσουμε χώρους. Να παίξουμε κλειστά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Θα πρέπει να έχουμε επιθετική άμυνα και να μην τους επιτρέψουμε να έχουν κατοχή της μπάλας, ειδικά στο δικό μας μισό».
 
- Ποιος πρέπει να είναι ο στόχος στη συνέχεια της διοργάνωσης;
«Το Europa League, είναι ο ρεαλιστικός μας στόχος. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε για να πάρουμε την Τρίτη θέση και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».
 
- Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός;
«Όλοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και πρέπει να έχουμε συνολικά καλή εικόνα. Όλη η Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνη και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει».
 
- Πόσο μπορεί να τρομάξει την ομάδα το 8-0 της Μπαρτσελόνα
«Το καλό είναι ότι είχαν χάσει πριν το πρώτο παιχνίδι, οπότε τώρα μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι μεγάλη ομάδα για να σταθεί στο 8-0. Εμάς δεν μας φοβίζει. Πρέπει να κάνουμε μία μικρή υπέρβαση σχετικά με την εικόνα που έχουμε δείξει φέτος».
 
- Μπορεί να αλλάξει κάτι ο κ.Φερέιρα μέσα σε δύο ημέρες;
«Είναι μικρό διάστημα. Κάθε αλλαγή προπονητή μπορεί να δώσει ώθηση. Μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις που αν τις ακολουθήσουμε θα μας ωφελήσει».

  newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...