Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθη επειδή… φοβήθηκε!


Συνελήφθη επειδή… φοβήθηκε!
Ο φόβος του μήπως συλληφθεί από την αστυνομία πρόδωσε τελικά έναν τριαντάχρονο από το Τραγανό που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών τόσο για κλοπή ενός μοτοποδηλάτου, όσο και για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.
Ο 30χρονος κινιόταν στην εθνική οδό με το κλεμμένο μηχανάκι όταν αντιλήφθηκε κάποιο περιπολικό να κινείται στον ίδιο δρόμο.

Αμέσως ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, νομίζοντας προφανώς ότι οι αστυνομικοί αναζητούσαν αυτόν. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι ύποπτο υπάρχει στις κινήσεις του, έτσι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε ο νεαρός έβγαλε από την τσέπη ένα μικρό σκεύασμα που όπως αποδείχτηκε περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,3 γραμμαρίου, το οποίο προσπάθησε να καταπιεί για να μην του απαγγελθεί και κατηγορία κατοχής ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί το αντιλήφθηκαν και τον απέτρεψαν αφαιρώντας το σκεύασμα ηρωίνης.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ το κλεμμένο μηχανάκι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του από την Πάτρα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...