Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Αντί να την "ανακουφίσει" της έσπασε τα κόκκαλα!


Πήγε σε φυσικοθεραπευτή για να βρει την υγειά της αλλά από λάθος μαλάξεις του βρέθηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, με κόκκαλα σπασμένα!
Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας.

Ο λόγος για 65χρονη Πατρινή που πάσχει από οστεοπόρωση, αλλά στον φυσικοθεραπευτή που απευθύνθηκε, όχι μόνο δεν βρήκε την υγειά της, αλλά της προέκυψε και η προαναφερόμενη περιπέτεια, με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει.

Η γυναίκα, εδώ και χρόνια, έχει οστεοπόρωση που επιδεινώθηκε όταν για ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε (παραθυροειδή) πήγε σε γιατρό, ο οποίος της έδωσε να ακολουθήσει μια ιατρική συνταγή, κόβοντας της το ασβέστιο.

Έτσι, όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο, γεγονός είναι ότι η γυναίκα, με τόσο μεγάλο πρόβλημα οστεοπόρωσης, δεν έπαιρνε ασβέστιο επί δύο χρόνια!

Ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο και με την απουσία ασβεστίου, που είναι άκρως απαραίτητο για τα κόκαλα του οργανισμού, η οστεοπόρωσή της να παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση.

Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, πήγε σε γιατρό ο οποίος της έκανε ειδικές ενέσεις, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί, όσο γίνεται, η πάθησή της.

Ωστόσο, ο γιατρός έκρινε ότι οι ενέσεις από μόνες τους δεν αρκούσαν κι έτσι της συνέστησε να πάει και σε φυσικοθεραπευτή, ώστε και η φυσικοθεραπεία, σε συνδυασμό με τις ενέσεις, να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και η ίδια να ανακουφιστεί από τους πόνους στα κόκαλα και στις αρθρώσεις.

Αυτό κι έγινε, μόνο που ο φυσικοθεραπευτής στον οποίο πήγε αποδείχθηκε ότι είχε... ζόρικα χέρια. Και είτε από ένα λάθος του είτε από πολύ δυνατές μαλάξεις, η γυναίκα βρέθηκε με ραγισμένα κόκαλα!

Και με ένα τουλάχιστον σπασμένο!

Ευτυχώς, τουλάχιστον, δεν θα χρειαστεί νυστέρι!
Απίστευτο, λοιπόν, κι όμως αληθινό. Ο φυσικοθεραπευτής στον οποίο πήγε η 65χρονη για να αντιμετωπιστεί η πάθησή της, όχι μόνο δεν τη βοήθησε, αλλά της δημιούργησε και νέο πρόβλημα. Τυχερή στην ατυχία της, τουλάχιστον, η 65χρονη απέφυγε τα χειρότερα, αφού το νέο πρόβλημα αντιμετωπίζεται και δεν θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Πάντως, η στενοχώρια της από τη νέα περιπέτειά της που προκλήθηκε από τη... φυσικοθεραπεία, και σε συνδυασμό με κάποιες αναπνευστικές επιπλοκές, την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες!
DETE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...