Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Tα διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια στην Αθήνα

Ρεπορτάζ για τις εκδηλώσεις μνήμης, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η οποία στιγματίστηκε από εκτεταμένα... επεισόδια -τα οποία συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα- αφιερώνουν τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Το δημοσίευμα του γαλλικού πρακτορείου με τίτλο "επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας εφήβου στην Ελλάδα" εστιάζει στα εκτεταμένα επεισόδια που αμαύρωσαν τις εκδηλώσεις μνήμης.


Η αμερικανική εφημερίδα "The Washington Post" γράφει: Επεισόδια στην επέτειο δολοφονίας εφήβου, αναφερόμενη στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου πριν από δύο χρόνια στα Εξάρχεια.





To βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο SKYNEWS αναφέρει ότι εκτυλίχθηκαν επεισόδια μεταξύ φοιτητών και της αστυνομίας στην Αθήνα, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτορεπορτάζ.







Εκτενές ρεπορτάζ αφιέρωσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC NEWS, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ξέσπασμα και την οργή της νεολαίας για τη δολοφονία του Αλέξη. Επίσης, επικρίνει τα επεισόδια που στιγμάτισαν την ειρηνιική πορεία.





Ρεπορτάζ και από το MSNBC

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...