Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

"Τα νοσοκομεία δεν ενώνονται. Συνεργάζονται"

\"Τα νοσοκομεία δεν ενώνονται. Συνεργάζονται\"
Παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Δυτ. Ελλάδας Παναγιώτη Γκούμα, τελέστηκε το πρωί η ορκωμοσία επτά νέων νοσηλευτριών στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Τόσο ο κ. Γκούμας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, μεταξύ αυτών η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Παπαθεοχάρη & ο δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης, συνεχάρηκαν τις νοσηλεύτριες και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.

Εκτός από την αναφορά του στην "τονωτική ένεση" που αποτελούν οι προσλήψεις για το νοσοκομείο Αμαλιάδας, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ μίλησε και για τα νοσοκομεία της Ηλείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Tα νοσοκομεία δεν ενώνονται. Συνεργάζονται, συλλειτουργούν για τον άρρωστο. Μας ενδιαφέρει να μην "φεύγει" το 27% των περιστατικών από τα νοσοκομεία της Ηλείας για το  Ρίο» ενώ έδωσε το μήνυμα για εξελίξεις από τον Μάρτιο, λέγοντας πως ο σχεδιασμός υλοποιείται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Γκούμας χαρακτήρισε "κόσμημα" το νοσοκομείο του Πύργου όσον αφορά στην κτιριακή του υποδομή. Πάντως ερωτηθείς για τη χρηματοδότηση της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας, δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση.

Ο δήμαρχος Αμαλιάδας από την πλευρά του κάλεσε όσους κάνουν λόγο για κλείσιμο νοσοκομείων να συνετιστούν και να πάψουν να μιλούν για τέτοιο ενδεχόμενο, τονίζοντας. «Σε πλαίσιο συνεργασίας πρέπει μια ενιαία διοίκηση να "χαράξει" τις κλίνες στο νομό. Τα υπόλοιπα υποκρύπτουν προσωπικές ιδιοτέλειες, μέσα από προτάσεις – "πυροτεχνήματα".»
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...