Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Προσφορά ρούχων και τροφίμων από την «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη»


Προσφορά ρούχων και τροφίμων από την «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη»
Από την παράδοση των ειδών διατροφής και ρουχισμού σε άτομα που τα είχαν ανάγκη.

Μια ακόμη πρωτοβουλία αρωγής σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ανέλαβε η «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη», αυτή τη φορά προσφέροντας είδη ένδυσης και τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Η σεμνή τελετή παράδοσης των ειδών έγινε χθες στα γραφεία της οργάνωσης στην Αμαλιάδα. Ο πρόεδρος της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» Γιώργος Λαγκαδινός τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτές τις γιορτινές μέρες υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους σκέφτεται κανείς, άνθρωποι που μπορεί και να μείνουν χωρίς ρούχα, ακόμη και χωρίς φαγητό, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα.

Η «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη», τόνισε ο κ. Λαγκαδινός, έρχεται να βοηθήσει όσο μπορεί κάποιες οικογένειες που θα διαπιστωθεί ότι δύσκολα θα ανταπεξέλθουν στις βασικές απαιτήσεις για γιορτές χωρίς στερήσεις.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...