Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρώτη Μονιάκης, δεύτερη Μανιάτης

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/moniakis_thumb-425x288.jpgΜπορεί αυτή την ώρα να βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πλην όμως... η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
 
Ο λόγος για τον Μανώλη Μονιάκη του ΟΦΗ, για την απόκτηση του οποίου βρίσκεται κοντά ο Ολυμπιακός και ο παίκτης της Κρητικής ομάδας είναι στην Αθήνα για να υπογράψει.
 
Οι καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, έκαναν την υπόθεση πιο εύκολη και σε λίγη ώρα ίσως υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. 
 
Ο αριστερός μπακ, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "ερυθρολεύκων" για τον Ιανουάριο, στα πλαίσια της μεταγραφής του Μανιάτη από τον Πανιώνιο έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ.
 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αν υπογράψει στον Ολυμπιακό, θα πάει κατευθείαν δανεικός στην ομάδα της Ν. Σμύρνης ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Μανιάτη από τους Πειραιώτες, μιας και η ομάδα της Πλατείας "καιγόταν" για αριστερό μπακ.
 
Έτσι όλα δείχνουν πως μαζί με την πρώτη μεταγραφή, έρχεται και η δεύτερη για τον Ολυμπιακό, που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, ενισχύοντας το Ελληνικό στοιχείο της ομάδας.
  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...