Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ένας ακόμη «στεφανουά» προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για την αγορά των δικαιωμάτων του... Κέβιν Μιραλάς ωστόσο είναι πιθανό αυτή να μην είναι η μοναδική προσθήκη από τη γαλλική ομάδα.
Μάλιστα, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών έπεσε και το όνομα ενός ακόμη παίκτη από τους «στεφανουά», που είναι πιθανό να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρώτα οι αποχωρήσεις

Το ενδεχόμενο μεταγραφών μόνο εφόσον πρώτα υπάρξουν αποχωρήσει παικτών που δεν υπολογίζει εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη λίστα είναι οι Ζαϊρί, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος, για τους οποίους υπάρχει ζήτηση από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, της Κύπρου κι όχι μόνο.

Από την ελληνική αγορά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ πιθανώς να απασχολήσει και ο Μπενάρ Κουμορτζί. 
 
Άλλωστε μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Πανιωνίου από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη, αναμένεται να υπάρξουν πωλήσεις παικτών από τους «κυανέρυθρους» και όχι σε απαγορευτικές τιμές.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...