Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή στον παγετό!
Μετεωρολογικά ( 25/01/2011 22:52 )
Βελτιώθηκε ο καιρός από το μεσημέρι της Τρίτης 25/1 με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα ανατολικά της Ηλείας. Από το απόγευμα σημειώνονται χαμηλές θερμοκρασίες και στα ημιορεινά - ορεινά του νομού επικρατεί παγετός.
Αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην πόλη του Πύργου και στο Βαρθολομιό είναι στους +5 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αμαλιάδα το θερμόμετρο δείχνει +3 βαθμούς, ενώ ακόμα χαμηλότερα είναι ο υδράργυρος σε Ολυμπία και Ωλένη με +2 και +1 βαθμό Κελσίου αντίστοιχα.

Στα ημιορεινά - ορεινά του νομού, στη Φολόη & την Ανδρίτσαινα, επικρατεί παγετός με το θερμόμετρο στους μηδέν Βαθμούς.

Στην Λαμπεία το θερμόμετρο κυμαίνεται ήδη σε αρνητικές τιμές από -2 έως -1 βαθμούς.

Όσοι κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο από Ηλεία προς τους γειτονικούς νομούς Αρκαδίας και Αχαΐας, καλό είναι να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ ακόμα και στις πεδινές περιοχές του νομού, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί λόγω παγετού. Τα θερμόμετρα νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα πέσει στις περισσότερες περιοχές σε αρνητικές τιμές ενώ τοπικά ο παγετός θα είναι ισχυρός.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...