Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

"Αόμματοι" κυνηγοί ;



Μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον κυνηγό που πέτυχε αυτοκίνητο εν κινήσει αντί για θήραμα, αυτή τη φορά φαίνεται πως την πλήρωσε το... πόδι ανυποψίαστου πολίτη, που τραυματίστηκε ελαφρά από "αδέσποτο" σκάγι.
Ένας 46χρονος και η 34χρονη αρραβωνιαστικιά του, κάτοικοι Αθηνών, μετέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της 34χρονης, στη Φραγκαβίλλα Αμαλιάδας. Μόλις ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο, ένιωσε έντονο κάψιμο στο πόδι και όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου μετέβη άμεσα το ζευγάρι, αιτία ήταν ένα σκάγι που τον έπληξε στο πόδι.
Πιθανό  είναι ο 46χρονος να έπεσε θύμα της αστοχίας ατόμου που κυνηγούσε στην περιοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι αρχές έχουν αποκλείσει άλλα ενδεχόμενα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...