Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αντιολισθητικές αλυσίδες στην Ε.Ο. Αρχ.Ολυμπίας- Τρίπολης


Αντιολισθητικές αλυσίδες στην Ε.Ο. Αρχ.Ολυμπίας- Τρίπολης
προς Ερύμανθο, σήμερα το πρωί
Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις, με την μορφή μπόρας, στα ορεινά της Ηλείας, ενώ χιονόνερο σημειώνεται στα ημιορεινά. Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε σημεία του Εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου προς τους γειτονικούς νομούς Αχαΐας και Αρκαδίας. 

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειαστούν όσοι μετακινούνται από Πύργο προς Τρίπολη μέσω Αρχαίας Ολυμπίας, από το 40ο έως 54ο χλμ. Εκχιονιστικά μηχανήματα των υπηρεσιών επεμβαίνουν συνεχώς ώστε ο δρόμος να παραμείνει ανοιχτός.

Χιονόστρωση παρατηρείται από τα 800 μέτρα υψόμετρο στο νομό, με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 0 με +1 βαθμούς Κελσίου. Στα χαμηλότερα υψόμετρα, λόγω της αυξημένης υγρασίας, το χιόνι είναι αρκετά υγρό και σταδιακά με την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας λιώνει. Αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην Φολόη, στα 600 μέτρα, ξεπερνά τους +4 βαθμούς.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα σημειωθεί παγετός οπότε οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί, κυρίως σε σημεία που το οδόστρωμα είναι βρεγμένο ή υπάρχει χιονόστρωση.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...