Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κλιματιστικά για να τα πουλήσουν & τραχανά για να τον... απλώσουν

Κλιματιστικά για να τα πουλήσουν & τραχανά για να τον... απλώσουν
Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στην Ηλεία κυκλοφορούν δύο ειδών κλέφτες. Αυτοί που κλέβουν για να εξασφαλίσουν τον «επιούσιον» λόγω πείνας και αυτοί που κλέβουν για να πουλήσουν στη συνέχεια τα κλοπιμαία.
Ένα παντοπωλείο και ένα καφενείο μπήκαν στο στόχαστρο διαρρηκτών στην Αγία Τριάδα Ηλείας. 
Στο πρώτο, πήραν τρία μπουκάλια ουίσκι, 24 κουτάκια και δύο μπουκάλια Coca Cola, διάφορα ζαχαρώδη & γλυκίσματα και… 25 κιλά τραχανά. 

Σύνολο 300 ευρώ ο λογαριασμός. Στο καφενείο, πήραν 300 ευρώ από την ταμειακή, ζαχαρώδη και σοκολάτες αξίας 60 ευρώ, μια φραπεδιέρα και ένα μπουφάν.

Στην Αγία Μαύρα άγνωστοι διέρρηξαν ψιλικατζίδικο, για να πάρουν τσιγάρα, ψιλικά, χλωρίνες και άλλα είδη καθαριότητας, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο Ρουπάκι οι διαρρήκτες μπήκαν σε μίνι μάρκετ και μαζί με ποτά και τρόφιμα αξίας 300 ευρώ, «βούτηξαν» ένα laptop αξίας 550 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στο Κατάκολο, στην ίδια γειτονιά, άγνωστοι πήραν τα κλιματιστικά από δύο εξοχικές κατοικίες. Στην πρώτη περίπτωση πήραν δύο κλιματιστικά μαζί με τις εξωτερικές μονάδες, αξίας 2.000 ευρώ. Στη δεύτερη πέρα από τα δύο κλιματιστικά πήραν και λευκά είδη, με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται σε 3.000 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...