OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρόγραμμα… λουκούμι!

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό -μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος- ήταν να διατηρήσει το +5 από τον δεύτερο... Παναθηναϊκό.
Στόχος, λοιπόν, επετεύχθη και πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που έχουν (πριν αρχίσουν τα δύσκολα…), προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους και αν τους το… επιτρέψουν οι «πράσινοι», να την αυξήσουν κιόλας.

Οι Πειραιώτες, στα επόμενα πέντε παιχνίδια, αντιμετωπίζουν ομάδες κόντρα στις οποίες μπορούν να πάρουν το απόλυτο των βαθμών. Αντιπάλους, μάλιστα, τους οποίους στον πρώτο γύρο είχαν νικήσει.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τις επόμενες πέντε αγωνιστικές αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Κέρκυρα (έξω), Πανσερραϊκό (μέσα), Αστέρα Τρίπολης (έξω), Ολυμπιακό Βόλου (έξω) και SKODA Ξάνθη (μέσα). Και μπορεί να περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, όμως, είναι απέναντι σε ομάδες όπου ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή προϊστορία.

Η αρχή για τη διατήρηση του +5 θα γίνει την Κυριακή από την Κέρκυρα. Οι Πειραιώτες -κόντρα στον πρώην τεχνικό τους, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς- θέλουν να εμφανιστούν σοβαροί και να διατηρήσουν την παράδοση παίρνοντας ακόμα μία νίκη στο νησί των Φαιάκων όπως έκαναν και τα τελευταία χρόνια που οι νησιώτες αγωνίζονταν στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την παραπάνω… πεντάδα, ωστόσο, αρχίζουν τα δύσκολα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στη συνέχει υποδέχονται τον Παναθηναϊκό…
24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ