Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Aδειάζουν τον Πάγκαλο για όσα λέει;

Το πρώτο «κρέμασμα» σε ΠάγκαλοΠεταλωτής: «Αυτά που λέει αφορούν τον ίδιο, όχι την κυβέρνηση»...


Συνεχίζεται η αναστάτωση στην κυβέρνηση μετά τα απανωτά «χτυπήματα» του Θόδωρου Πάγκαλου, αλλά μήνυμα με βαθύτερο νόημα έστειλε στον αντιπρόεδρο ο Γιώργος Πεταλωτής.

Με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο κ. Πάγκαλος και αυτά αφορούν τον ίδιο, όχι στην κυβέρνηση». Έτσι, για πρώτη φορά ανοιχτά ένα στέλεχος του Μαξίμου κρατά αποστάσεις από τον αντιπρόεδρο, ενώ μόνο τυχαίο δε θεωρείται πως ο κ. Πεταλωτής είπε ό,τι είπε χθες από το Παρίσι, όπου συνόδευε τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ήταν απόλυτα ενήμερος για το νέο... κρεσέντο του κ. Πάγκαλου κατά του «Ελεύθερου Τύπου» και εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος, καθώς έχει δεχθεί και τα παράπονα κορυφαίων υπουργών του, που εκτιμούν ότι οι παρεμβάσεις του αντιπροέδρου δυναμιτίζουν το κλίμα συναίνεσης που επιδιώκει η κυβέρνηση, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Μάλιστα, επανειλημμένες ήταν οι οχλήσεις που δέχθηκε προς αυτή την κατεύθυνση ο πρωθυπουργός από τον Γιάννη Ραγκούση, παρά το γεγονός ότι δημοσίως ο υπουργός Εσωτερικών είναι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις του για τον κ. Πάγκαλο και τα λεγόμενά του.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...