Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έρχονται νέες κινητοποιήσεις - Πως θα κινηθούν τα μέσα την προσεχή Δεύτερα

Κλιμακώνουν την κόντρα τους με την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...
και η επόμενη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, θα είναι και πάλι... «Γολγοθάς» για τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες.
Στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών έχουν εξαγγείλει για την προσεχή Δευτέρα στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου, όπως ανακοίνωσαν, να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στο τραμ, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις τους.

Το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της στάσης εργασίας και μισή ώρα μετά τη λήξη της, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα είναι στη διάθεση των επιβατών, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποσυρθούν και να επανακυκλοφορήσουν.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...