Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βόμβα μεγατόνων: Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Παναθηναικός απο το πρωτάθλημα


“Βόμβα” μεγατόνων! - Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα! Έντονη είναι η κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα τραγελαφικά... έγιναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” σκέφτονται μία σειρά από κινήσεις που αναμένεται να ταράξουν τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι σίγουρο ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης θα τεθούν πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα αυτό που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να γίνει.

Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποσυρθεί η επαγγελματική ομάδα και οι πράσινοι να αγωνίζονται με Νέους έως το τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι 7 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σκέψη απόσυρσης των διεθνών παικτών από την Εθνική ομάδα, κάτι βέβαια που θα αποφασιστεί στο ΔΣ αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες κυρίως λόγω σεβασμού στο εθνόσημο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Από κει και πέρα, η ΠΑΕ θα επιμείνει στην παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, θα ζητήσει τη διαγραφή των τριών διαιτητών του ντέρμπι, ενώ θα στείλει videos και φωτογραφίες από τα επεισόδια στην UEFA για να επιληφθεί επί του θέματος.


pamepreveza.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...