Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αλάνθαστος δηλώνει ο Καλόπουλος!


Ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του άλλαξαν ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου για να ...αποφύγουν τους εξαγριωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού». Τι είπε ο Καλόπουλος για το ντέρμπι;

Ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του, Τρύφωνας και Σαραϊδάρης, αναγκάστηκαν να αλλάξουν ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοίμαζαν… επίσκεψη.

Το διαιτητικό τρίο είχε κανονιστεί να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», όμως οι παράγοντες της ΕΠΟ και οι ίδιοι οι διαιτητές ενημερώθηκαν για τα σχέδια των «πράσινων» οπαδών και έτσι άλλαξαν ξενοδοχείο για την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας.

Όσο για το… πράσινο καρτέρι, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ διότι η κεντρική τοποθεσία του εν λόγω ξενοδοχείου και οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο (καθώς είχαν επίσης ενημερωθεί) απέτρεψαν τους χούλιγκανς να δράσουν.

Όσο για την προσωπική εκτίμηση της απόδοσης του Καλόπουλου στο ντέρμπι, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το SoccerPlus.gr, για τη φάση που ο Παναθηναϊκός ζητάει πέναλτι στο χέρι του Τοροσίδη, ο Καλόπουλος έλεγε στο περιβάλλον του ότι είχε σφυρίξει πρώτα το επιθετικό φάουλ πάνω στον Νίνη. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει συνέχεια στη φάση.

Για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι το τέρμα του Ολυμπιακού σωστά μέτρησε, αφού δεν επηρέαζε τη φάση ο Πάντελιτς.

Για την αποβολή του Τοροσίδη υποστήριξε ότι τον απέβαλε για κουτουλιά στον Λέτο, ενώ για τα επεισόδια φέρεται να έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν και πως δεν είδε τίποτε άλλο...
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...