Βρήκαν το αυτοκίνητο - Ψάχνουν τους ληστές


Σε ερημική τοποθεσία, κοντά στο φράγμα του Φλόκα, βρέθηκε το μεσημέρι το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο, που είχε γίνει 24 ώρες νωρίτερα στην Αρχαία Ολυμπία.
Οι ληστές φεύγοντας από την Αρχαία Ολυμπία ανέβηκαν, ίσως κατά λάθος, στο λόφο του Δρούβα. Στη συνέχεια άλλαξαν κατεύθυνση προς Φλόκα και τελικά μόλις πέρασαν τη γέφυρα του φράγματος, έστριψαν προς τα Μακρίσια. Σε κοντινή απόσταση, περίπου 800 μέτρων, εισήλθαν σε χωματόδρομο που καταλήγει σε αδιέξοδο.

Εκεί άφησαν το αυτοκίνητο και πιθανότατα συνέχισαν περπατώντας μέσα στο δάσος. 

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το αυτοκίνητο έκαναν μια πρώτη έρευνα, πριν το μεταφέρουν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας για ενδελεχή έλεγχο.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές είναι πολλά και εξετάζουν κάθε πληροφορία που έχει περιέλθει σε γνώση τους.

Γενικότερη εκτίμηση είναι πως σχεδόν ένα χρόνο μετά την έξαρση των ληστειών στην περιφέρεια και την κάμψη που ακολούθησε, φαίνεται πως υπάρχει και πάλι έντονη δράση των παρανόμων. Και αφού οι τράπεζες βελτίωσαν σημαντικά τα μέτρα προστασίας, πλέον μπαίνουν στο στόχαστρο υπηρεσίες και επιχειρήσεις που μπορούν να παρουσιάσουν ένα σεβαστό ημερήσιο τζίρο.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ